Naschoolse arrangementen

Als kindcentrum willen wij kinderen een dagprogramma aanbieden tussen 7.30 en 18.30 u. op 1 plek waar ruimte is voor spanning en ontspanning en waar kinderen hun talenten kunnen ontdekken en inzetten.

De ontspanning en een breed aanbod om ieder zijn talenten tot uiting te laten komen maken wij mede mogelijk in samenwerking met externe partners, door naschoolse arrangementen aan te bieden.

Deze naschoolse arrangementen zijn beschikbaar naast de buitenschoolse opvang(BSO) die we ook aanbieden in ons kindcentrum.

Een impressie van het naschools aanbod waarvoor kinderen (tegen betaling) uit kunnen kiezen;

– judolessen door Carlo Hollants – https://www.mrtensport.nl/

– verschillende muziekworkshops door Centrum voor Pop&Jazz

– dramalessen door onze cultuurcoach van het CKE

– naschoolse sport door onze gymdocent Martijn Paardekooper

– Engelse les door Bilingual Kids

– kinderyoga door Jozien Mooren

– ICT/technieklessen door onze ICT-er Mark Linssen

– verschillende workshops door Dynamo Jeugdwerk.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen dat we ontvangen, bekijken we of het aanbod door kan gaan en worden ouders en kinderen geïnformeerd.

Deze arrangementen vinden plaats na schooltijd, zodat kinderen meteen door kunnen naar het naschools aanbod. waar nodig worden de kinderen even opgevangen met wat te drinken. Ouders kunnen op deze manier hun kind wat later ophalen dan normaal en het kind heeft meteen een naschoolse activiteit gehad, in de vertrouwde omgeving van ons kindcentrum.